De Radboudgroep is er op uit iedereen  een fijne tijd te bezorgen. Maar waar mensen bij elkaar komen, kunnen problemen ontstaan. Meestal kun je daarvoor gewoon naar je leiding toe. We hopen natuurlijk dat het nooit nodig zal zijn, maar er kunnen situaties zijn, waarmee je liever niet naar de leiding stapt. Dat klinkt vaag, maar dat is expres. We kunnen niet voorspellen wat dat kan zijn. En dat kan voor de ene persoon anders zijn dan de ander.

Voor die situaties hebben we nu een vertrouwensteam. José Rustemeijer en Vera van Hamburg zijn zijdelings betrokken bij de Radboud. José heeft een aantal familieleden op de Blokhut rondlopen en Vera is bestuurslid van de Stichting Jeugdraad Santpoort, de beheersstichting van de Radboud. Vera en José wonen regelmatig een vergadering van het groepsbestuur bij en blijven zo op de hoogte van wat er binnen de Radboud speelt.

Vertrouwenspersonen Scouting St Radboud

José Rustemeijer (links) en Vera van Hamburg

Je kunt ons vertrouwensteam bereiken op vertrouwenspersoon@scouting-radboud.nl, maar als je een voorkeur hebt voor één van de twee kun je ze ook op hun individuele e-mailadres bereiken: joserustemeijer@scouting-radboud.nl en veravanhamburg@scouting-radboud.nl. Niemand heeft er een probleem mee als je een voorkeur hebt. Als je liever op een andere manier contact zoekt, zullen de stafleden of het bestuur je zonder vragen in contact brengen.

Omwille van hun privacy publiceren we hun telefoonnummer niet op de website. Dit komt wel in het ouderinformatieboekje te staan dat alle ouders aan het begin van het seizoen krijgen toegemaild.