De Radboudgroep is er op uit iedereen  een fijne tijd te bezorgen. Maar waar mensen bij elkaar komen, kunnen problemen ontstaan. Meestal kun je daarvoor gewoon naar je leiding toe. We hopen natuurlijk dat het nooit nodig zal zijn, maar er kunnen situaties zijn, waarmee je liever niet naar de leiding stapt. Dat klinkt vaag, maar dat is expres. We kunnen niet voorspellen wat dat kan zijn. En dat kan voor de ene persoon anders zijn dan de ander.

Voor die situaties hebben we nu een vertrouwensteam. José Rustemeijer en Vera van Hamburg zijn zijdelings betrokken bij de Radboud. José heeft een aantal familieleden op de Blokhut rondlopen en Vera is bestuurslid van de Stichting Jeugdraad Santpoort, de beheersstichting van de Radboud. Na het overlijden van Fons Captijn, was de functie van vertrouwenspersoon nog niet ingevuld. We denken in José en Vera twee geweldige opvolgers gevonden te hebben.

Vertrouwenspersonen Scouting St Radboud

José Rustemeijer (links) en Vera van Hamburg

Je kunt ons vertrouwensteam bereiken op vertrouwenspersoon@scouting-radboud.nl, maar als je een voorkeur hebt voor één van de twee kun je ze ook op hun individuele e-mailadres bereiken: joserustemeijer@scouting-radboud.nl en veravanhamburg@scouting-radboud.nl. Niemand heeft er een probleem mee als je een voorkeur hebt.

Omwille van hun privacy publiceren we hun telefoonnummer niet op de website. Dit komt wel in het ouderinformatieboekje te staan dat alle ouders aan het begin van het seizoen krijgen toegemaild.