Helaas hebben we nog geen foto waar ze allebei op staan, de leden van ons verhuurteam. Maar dat houdt niet in dat we minder blij met ze zijn. De verhuur van onze Blokhut is voor ons een belangrijke bron van inkomsten en draagt er mede aan bij dat we de contributie redelijk kunnen houden.

Als je onze blokhut wilt huren verwijzen we je eerst graag naar de verhuurpagina van deze website, want daar staat een beschikbaarheidskalender. Dan kun je meteen kijken of de door jou gewenste datum nog vrij is. Dat scheelt Simone en jou een hoop heen en weer mailen. Want Karla Hoogeboom doet de administratieve kant van de verhuur. Zij leest de e-mail (verhuur@scouting-radboud.nl), verstuurd de contracten en houdt de beschikbaarheidskalender bij. Met haar heb je dus het eerst contact. Karla staat ook in nauw contact met de penningmeester.

Als je de blokhut gehuurd hebt, wordt je meestal ontvangen door Ton van Ewijk. Van hem ontvang je de sleutel en als het nodig is een korte rondleiding. Het meeste wijst zichzelf. Hem zul je ook weer tegenkomen bij het verlaten van de blokhut. En natuurlijk controleert hij dan even of jullie alles netjes hebben achtergelaten en dan kan hij wel een beetje streng zijn.

Hoewel we ze zelden samen tegenkomen, blijft het een geweldig duo dat er mede voor zorgt dat onze vereniging financieel de touwtjes aan elkaar kan knopen. We zijn dan ook superblij met ze.