Het is geen typefout. Deze pagina gaat echt over Scout-in. Scout-In is, zoals ze het zelf zeggen, het tweejaarlijkse terugkerende evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland! En daarom zijn er op 20 en 21 september geen opkomsten.

De leiding gaat een weekendje feesten. workshops volgen, actief zijn, zich uitleven en hopelijk ook nog heel veel inspiratie en kennis opdoen. Want bij Scouting krijg je met de paplepel ingegoten dat het echt niet erg is om wat nieuws te leren, maar het moet wel leuk zijn. Daarom worden al die leuke scoutingspellen op Scout-in ook door de leiding zelf gedaan. En 's avonds wordt er echt een feestje van gemaakt met optredens van onder andere Mooi Wark, The Originals en De buren van de brandweer.

En dat alles vindt plaats op het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Dus schrijf het vast in je agenda: 20 en 21 september geen opkomst, want de leiding zit bij Mooi Wark in Zeewolde.