We zetten af en toe een groep vrijwilligers centraal op de website en we waren tot nu toe nog niet aan het bestuur toegekomen. Het werd hoog tijd om hen ook eens in het zonnetje te zetten.

Eerst de voorzitter. Paul Hille is al vanaf de welpen (bevers hadden we toen nog niet) lid van de Radboud. En na de verkenners en rowans bij de verkennerleiding terecht gekomen en daar uiteindelijk opgeklommen tot hopman. Ook na die tijd is Paul bij de Radboud betrokken geweest en heeft zich vooral met de materialen bezig gehouden. Toen zijn vrouw, Patricia, bij het bestuur van de Radboud vertrok, was de weg vrij om Paul voor een bestuursfunctie te vragen. En later om hem te vragen de rol van voorzitter op zich te nemen.

Het bestuur van de Radboudgroep telt momenteel zes leden. Stuk voor stuk al zeer betrokken bij de Radboud. Als bestuur dragen zij er zorg voor dat de Radboud zijn zaakjes op orde heeft op tal van vlakken. Om er maar paar te noemen: financieel, facilitair, subsidies en vergunningen, de veiligheid van onze Blokhut. Een ver van volledige lijst. De speltakleiding moet zich bij de opkomsten kunnen richten op de jeugdleden en zich om al de zaken geen zorgen hoeven maken. Net als alle anderen binnen de Radboud, bestaat ook het bestuur volledig uit vrijwilligers.

Het bestuur bestaat uit Paul Hille (voorzitter), Michel Hof (secretariaat), Sigrid Groenendijk (penningmeester), Kees Kors (facilitair), Sophie de Ruijter (ledenadministratie) en Niels Stolp (communicatie). Het bestuur van de Stichting bestaat uit Niels Stolp (voorzitter), Sigrid Groenendijk (penningmeester) en Vera van Hamburg (bestuurslid). Heb je vragen voor of over het bestuur, neem dan gerust contact op via de e-mail (bestuur@scouting-radboud.nl) of spreek ons gerust eens aan als je ons op de Blokhut ziet (daar komen we ook regelmatig en we beloven om niet te bijten).