In 2010 ging de Radboud voor de tweede keer (voor zover bij ons bekend is) op gezamenlijk kamp. De eerste keer dat dat gebeurde was in 2000 in Bladel. Het had nogal wat voeten in aarde deze keer, want op het terrein waren geen faciliteiten. Een toiletgroep van portacabins, een veldkeuken van defensie (op kerosine), drie enorme tenten voor de bevers, kabouters en welpen en de aanvoer van water vanuit een brandkraan op enige afstand. Daarnaast nog eens vijf speltakken die hun eigen verhaal hadden binnen het overkoepelende verhaal. En dan zijn de rowans en sherpa's (onderweg naar hun expeditie) ook nog eens langs geweest om hun bijdrage te doen.

De volwassen deelnemers zullen zich de zware regen- en onweersbuien nog wel herinneren. Op een van de foto's hieronder zie je hoe de leiding aan het spelevaren is op een van de ontstane plassen. Voor de thuisblijvers was het kamp voor het eerst op sociale media (Twitter) te volgen.

Inpakken vrachtwagen zomerkamp 2010 Scouting Radboud Santpoort

Vertrek zomerkamp 2010 Scoutinggroep Radboud Santpoort-Noord