De blokhut wordt natuurlijk in de eerste plaats door onze eigen groep gebruikt. Op overige momenten kan de blokhut gehuurd worden.

Op deze pagina vindt u meer informatie over het huren van onze blokhut. Hieronder kunt u ook kijken of de door u gewenste datum nog beschikbaar is.
Over verhuur in de weekenden in seizoen 2016-2017 kunnen wij nog geen uitsluitsel geven omdat nog niet bekend is wanneer onze speltakken de blokhut gebruiken.

De beschikbaarheid van de blokhut kun je hieronder bekijken.

De Blokhut wordt niet verhuurd voor commerciële doeleinden. Wij verhuren nadrukkelijk niet voor (studenten)feesten, verjaardagsfeesten, partijen, vrijgezellenparty’s of dergelijke evenementen. De Blokhut wordt ook niet verhuurd aan voortgezet onderwijs instellingen, studenten- en roeiverenigingen, disputen of soortgelijke organisaties.

Wij verhuren onze Blokhut om de kosten van onderhoud, verbruikslasten, belastingen, e.d. te dekken. De Blokhut dient primair als onderdak om onze jeugdleden een leuke en leerzame vrijetijdsbesteding te bieden. De Blokhut en het terrein worden dan ook uitsluitend verhuurd aan scoutingverenigingen, andere jeugd-, milieu-, welzijn- en vrijwilligersorganisaties en basisscholen. Alleen voor scoutinggerelateerde activiteiten, jeugdactiviteiten, basisschoolkampen, vergaderingen. Verhuur voor jubilea, (familie)reünies, bijeenkomsten, verjaardagen, kinderpartijtjes tot uiterlijk 20:00 uur 's avonds. Een en ander naar oordeel van de verhuurder.

Als groep zijn we trots en zuinig op onze blokhut. In de loop van vele jaren hebben vele handen van enorm veel vrijwilligers en leidinggevenden met veel energie en belangenloze inzet bijgedragen aan de realisatie en onderhoud. Wij verlangen van iedereen die van onze blokhut gebruik maakt een respectvolle en zorgvuldige omgang met De Blokhut, ons terrein en onze spullen. De Blokhut ligt nog net in de bebouwde kom. Onze buren mogen geen onnodig overlast ondervinden van de verhuur.

De Blokhut bestaat uit:

• Twee grote lokalen (beide gemiddeld 60 m2) waarvan één met open haard.
  • Eén kleiner lokaal (30 m2 ).
  • Keuken annex staf- en leidinglokaal (25 m2) met groot 4 pits fornuis en twee koelkasten.
  • Wasruimte (met 3 douches, invalidentoilet en een wastrog met koud en warm water.
  • 3 toiletten en 1 urinoir in de hal.

plattegrond van de blokhut

Deze plattegrond is bedoeld om een beeld te geven van de indeling van de blokhut. Het biedt geen exacte informatie over de maten van de lokalen.

Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming en vloerverwarming. Blusapparaten, nooduitgangen met bordjes en rookmelders zijn aanwezig. In de lokalen zijn krukjes, tafeltjes, banken en tafelbladen met schragen aanwezig. Deze mogen gebruikt worden maar moeten altijd binnen gezet worden wanneer de blokhut (tijdelijk) wordt verlaten. Er zijn geen bedden. De keuken is geoutilleerd met een Bravilor koffiezetapparaat en een waterkoker (servies, mokken, bestek en pannen zijn slechts in zeer beperkte mate aanwezig).

Het terrein achter De Blokhut begint met een groot terras voor allerlei doeleinden. In het bos mag gekampeerd en gespeeld worden. Wel zijn bepaalde delen van het bos afgezet om de begroeiing te beschermen. Op 4 à 5 aangeven plekken kunnen patrouille- en/of keukententen opgezet worden. Daarnaast is er een grote open plek voor allerlei spelen. Een grote kampvuurcirkel biedt voldoende plek om voor de hele groep een kampvuur te maken. We hebben een stookvergunning maar vooraf moet wel even de brandweer gebeld worden voor toestemming. Hout is soms voorradig en kan deels uit het bos gesprokkeld worden. Er mogen uiteraard geen bomen gekapt worden.

Tarief

• Prijs per nacht (van 12.00 - 12.00): € 150,00 met maximaal 35 personen (elke persoon meer € 5,00 p.p. per nacht)
  • Prijs per dag (van 8.00 - 18.00, of dagdeel): € 75,00. Voor iedere persoon meer dan 35, wordt € 2,50 extra in rekening gebracht.
  • Afvalkosten: € 5,00 per dag (of dagdeel)
  • Borg € 100,00

Omgeving
De Blokhut ligt redelijk afgeschermd in een mooie omgeving in Santpoort, vlak bij de ingang naar de duinen en het strand (+/- 5km). De duinen zijn enorm uitgestrekt, vrij toegankelijk met vele mogelijkheden voor fiets-, speur en wandeltochten. Naast ons bos en de duinen biedt ook een nabij gelegen park speelmogelijkheden. Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn er zowel in Santpoort-Noord als Santpoort-Zuid. Voor een dagje uit of cultuur is Haarlem dichtbij. Op loopafstand zijn twee stations voor treinen die je naar Haarlem en in 25 min. naar Amsterdam brengen.

Lokatie / adres
De Blokhut
Middenduinerweg 74
2082 LD  Santpoort-Zuid

Voor meer informatie over de huur van De Blokhut en de mogelijkheden kan je contact opnemen met onze verhuurder:
Erik van Campenhout

Email: verhuur@scouting-radboud.nl  (er kan alleen via mail aanvraag voor informatie gedaan worden, u krijgt zo snel mogelijk antwoord)

Indien De Blokhut beschikbaar is en de verhuur akkoord is, krijg je een bevestiging, het huurreglement en de huurovereenkomst toegezonden.  Deze moet ondertekend retour gestuurd worden binnen drie weken na ontvangst van de huurovereenkomst.