Op de valreep van het jaar hebben wij helaas toch weer met nieuwe Corona-maatregelen te maken.
 
Ook wij moeten om 17:00 uur de deuren sluiten, wat betekent dat de opkomsten van de kabouters, gidsen, rowans en sherpa’s niet door kunnen gaan op vrijdagavond.  Maar, daar is inmiddels wel een alternatief voor gevonden. De komende 3 weken zullen de bevers, welpen, kabouters, verkenners én gidsen op zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur hun opkomsten draaien.  
 
Alleen 5 speltakken tegelijk op de blokhut is echt te veel, vandaar dat er afwisselend op de blokhut of op een andere locatie wordt gedraaid. Voor de komende 3 weken ziet dit er als volgt uit: 
 

Datum
Blokhut
andere locatie
4 december
welpen, verkenners
kabouters, gidsen
11 december
kabouters, gidsen
welpen, verkenners
18  december
welpen, verkenners
kabouters, gidsenDe Bevers draaien hun opkomsten gewoon iedere week op het eigen terrein. De stafteams zullen u zelf op de hoogte brengen wat de andere locaties zijn.  
 
Wij zijn blij dat de stafteams de agenda’s hebben kunnen omgooien waar nodig en waar het kon. En de rest van de stafteams zijn zo flexibel om ook hun steentje bij te dragen. Wij realiseren ons dat het wellicht niet voor iedereen een passende oplossing is, maar gelukkig kunnen wij nog opkomsten aanbieden.  
 
Als laatste willen wij u nog graag wijzen op onderstaand overzicht rondom de geldende Corona-regels.  
 
Wij hopen met deze brief u op dit moment voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u alsnog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met het bestuur via het emailadres Bestuur@scouting-radboud.nl