Tijdens de zomervakantie ligt Scouting even bijna helemaal stil. Tijd voor uitrusten, vakantie en het opdoen van nieuwe energie en ideeën voor het nieuwe Scoutingseizoen. Want op 2 en 3 gaan we aan seizoen 2023-2024 beginnen.

In de agenda op deze website kun je nu al de planning voor het halve seizoen vinden, tot en met januari 2024. De kabouters draaien van 19:00 tot 20:45, de gidsen van 19:00 tot 21:00, Op zaterdag beginnen alle speltakken om 14:00.

De eerste weken wordt er begonnen met de groepssamenstelling van voor de vakantie. Maar niet lang daarna wordt er overgevlogen: de kinderen die te oud zijn geworden voor een speltak gaan dan door naar de volgende speltak. En als er dan nog ruimte is, komen er natuurlijk weer nieuwe kinderen bij. Dus als jij op de wachtlijst staat voor een van onze speltakken, moet je ook in september nog heel even geduld hebben.

Natuurlijk staan sommige gedeeltes van de Radboudgroep nooit stil, maar daar merken de kinderen niks van. En in de loop van de zomervakantie gaan ook de voorbereidingen voor het volgende seizoen alweer van start.