Na iedere opkomst wordt de blokhut door de leiding schoongemaakt. Twee keer in het jaar doen we dat extra grondig en nemen we ook de 'vergeten' hoekjes eens mee. Op 3 juni organiseren we weer een schoonmaakdag op de Blokhut en we zijn blij met alle hulp.

Op zondag 3 juni beginnen we vanaf 10.00 uur en verwachten 13.00 uur weer klaar te zijn.

Vrijwilligers schoonmaakdag Scouting Radboud

Op deze schoonmaakdag komen dingen als bijvoorbeeld ramen lappen, muren en plafonds afnemen en een grondige poetsbeurt van de keukenkastjes aan bod. De zaken die je na de opkomst niet zo snel zult oppakken.

Buiten (of binnen in de gang als het rotweer is) komen dan lijsten te hangen met de zaken die we graag willen aanpakken. Is het gedaan, dan mag het worden afgevinkt.

Wij zorgen voor de nodige materialen. Maar beschik jij over bijvoorbeeld over een state-of-the-art schoonmaakmachine / superpoetslap / uitschuifladder die het hele proces een stuk makkelijker of grondiger kan maken, dan horen we dat natuurlijk wel graag!

Wil je wel helpen, maar is schoonmaken nou niet echt je ding? Ook buiten om de blokhut zijn altijd wel de nodige klussen op te knappen.

Je komt toch ook? Vele handen maken licht werk!